Alla inlägg den 6 februari 2011

Av Anna - 6 februari 2011 17:49

Denna vecka har kantats av framsteg. Vi har sett Watson leka för sig själv med en leksak, han har lekt med Pishi (vilket ser ganska lustigt ut för han är så stor jämfört med henne, och leker gärna genom att "klappa" henne på huvudet med sina lurviga tassar), och han har fortsatt att leka med oss på morgonen. Eller, tja, han springer inte iväg av rädsla längre..

Men jag har även lyckats fotografera honom. Det tog ett tag, för han gillade inte blixten i början, så han sprang iväg när det började blinka. 


Här är några av de första halvdana korten..

     Tyvärr ingen svans i vädret, men man kan se att han är ganska så lurvig.


Efter ett tag accepterade han ljudet och blixtrarna, så han hoppade upp på klösträdet och spanade ut genom fönstret.

  

Han är väldigt vacker i profil!

   Lite otäckt var det, men han hade ju skydd av lövverket, så det gick ganska bra i alla fall.


Pishi har, som jag berättat förut, en förkärlek för att busa med garnnystan. Nu är det så, har jag kommit på efter att i veckan kommit hem med en påse nya garn, att det är bara de orörda och fina som hon vill leka med. Jag hade inte mer än ställt ned påsen innan hon var framme och norpade åt sig ett nystan.

Då tänkte jag att det är lika bra att hon får ett litet nystan för sig själv så hon lämnar de fina ifred. Så jag tog en gammal stump och rullade ihop så hon skulle få utlopp för sin leklusta. Men nej, inte då. Den fnös hon bara åt och grävde sig ned bland påsarna i garnkorgen tills hon fick fram ett nytt. Så nu kommer en av mina blivande raggsockor ha en del som är betydligt tufsigare än restan av sockan.. =)


/Anna

Ovido - Quiz & Flashcards